Likovno društvo Gornja Radgona
Partizanska 11
9250 G. Radgona
T: 031 783 487
E: tatjana.mijatovic@gmail.com

Aktualno

Razstava slik Zdravka Dolinška ter likovnih del članov DU Radenci

V Domu starejših občanov smo otvorili kar dve likovni razstavi. Tako si je do konca meseca aprila, v avli Doma možno ogledati slike našega člana ...

Aktualno

<< < 1 2 3 > >>
 

Ura za literaturo

Naše društvo se je z "umetniškim" bazarjem predstavilo na prireditvi Uro za literaturo, ki jo na trgu pred knjižnico vsako leto organizira Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona. Zaradi slabega vremena je žal odpadlo načrtovano ustvarjanje na prostem, smo pa toliko bolj založili mizice bazarja in tako dodatno popestrili zanimiv dogodek ob Svetovnem dnevu knjige.
 
 

Razstava Likovnega društva iz Cankove

Vljudno vabljeni na razstavo članov Likovnega društva iz Cankove. Otvoritev bo v soboto 18.4. ob 18. uri v galeriji Kulturnega doma Gornja Radgona.
 
 

Razstava Lojzke Kolarič

V Domu starejših občanov Gornja Radgona je svoja ročna dela na ogled postavila Lojzka Kolarič.
Vljudno vabljeni!
 
 

Razstava Tomaža Peternela

V soboto 21.3.2009 ob 18. uri, bomo v Kulturnem domu Gornja Radgona, otvorili slikarsko razstavo atorja Tomaža Peternela. Razstava bo na ogled do 15.4.2009. Vljudno vabljeni!
 
 

Razstava avtorjev Branka Borka in Saša Mencingerja

V soboto 28.2.2009 smo v galeriji Kulturnega doma odprli razstavo avtorjev Branka Borka in Saša Mencingerja. Dela bodo na ogled do 19.3.2009.
 
 

Fotografska razstava avtorice Eve Žula

Vabljeni v Dom starejših občanov Gornja Radgona, na ogled fotografske razstave avtorice Eve Žula. Razstavo si je možno ogledati do 25.3.2009.
 
 

Razstava slik prof. likovne umetnosti Aleksandre Vidovič

Vabimo vas v avlo Doma starejših občanov Gornja Radgona, na ogled razstave slik prof. likovne umetnosti Aleksandre Vidovič. Razstava nosi naslov Haloške krajine in bo na ogled do 15.3.2009.
 
 

Razstava likovnih del akademske slikarke Saše Bezjak

V nedeljo 8. februarja 2009, ob 18. uri, vas vabimo v Kulturni dom Gornja Radgona, na otvoritev razstave likovnih del akademske slikarke Saše Bezjak. Razstava bo na ogled do 26. februarja v galeriji Kulturnega doma Gornja Radgona.
 
 
 
<< < 1 2 3 > >>
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se